100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Zo werkt 't

Zo werkt 't

Angel Slowjuicer
Alleen het beste van biologische groenten en fruit worden door ons met de hand geperst met behulp van onze slowjuicer. Het liefst zoveel mogelijk ongeschild, voor een optimaal resultaat. Onze Angel slowjuicer is volledig van roestvrij staal gemaakt en past een kneuzende, malende en persende handeling toe op de groenten en fruit. Vergelijkbaar met wanneer jezelf kauwt op het eten. Op deze manier blijven vitaminen, voedingsstoffen en enzymen beter behouden. Het resultaat? 'Levend sap' dat bol staat van allerlei belangrijke voedingsstoffen. Groentesappen = Precies wat jij nodig hebt.

Bio  logisch!
Omdat wij het liefst alles ongeschild juicen kiezen wij alleen voor biologische producten (SKAL gecertificeerd). Zonder tussenkomst van allerlei pesticiden en bestrijdingsmiddelen èn met meer voedingswaarde. 

400 gram groenten 
Dagelijks veel (400 gram) gevarieerde groente eten lukt niet iedereen elke dag, terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen oplevert èn het tegelijkertijd ook weer een gezonder leven stimuleert. Met een flesje van Blend New Day heb jij jouw dagelijkse portie al binnen. Wij maken graag gezond leven een stukje makkelijker.

Tegenwoordig heeft ons huidige voedsel niet meer de kwaliteit van vroeger. Daar waar vroeger ons groente en fruit werd verbouwd op een rijke bodem, wordt het tegenwoordig verbouwd op glaswol. Groenten en fruit staan niet meer in de volle grond, dit heeft alles te maken met het feit dat we het graag zo snel mogelijk zien opgroeien zonder allerlei ziektes en zo goedkoop mogelijk. Dit gaat alles ten koste van ‘van nature’ rijke voeding en dus ook ten koste van de o zo belangrijke voedingswaarden. Je moet tegenwoordig heel wat meer groenten en fruit eten om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen dan een eeuw geleden.

Invriezen
Wij maken onze producten zelf op een ambachtelijke manier.
Alles wordt direct op -20 graden ingevroren, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. 

Bestellen

  • Voor 10.00 uur besteld wordt de volgende dag al diepgevroren bij jou thuis geleverd. 
  • Je kunt je pakket middels een track en trace code volgen
  • Niet thuis? Vermeld in het opmerkingen veld dat het bij de buren mag worden afgegeven
  • Bezorging op alle werkdagen behalve maandag. Zaterdag levering ook mogelijk!

Bezorgen
Onze pakketten worden diepgevroren thuis geleverd. Wij voegen zelfs droogijs (-80 gr) toe om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Groene energie

Blend New Day kiest voor gezondheid en daar hoort pure energie natuurlijk ook bij, wij hebben daarom onze eigen windmolen geadopteerd. pure_energie_groene_stroom

Twents landgoed Het Krakeel

Landgoed het Krakeel in Twente vormt een oase van rust. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van alledag door een wandeling langs de bochtige oevers van het water te maken of door te picknicken in de bloemrijke graslanden. Talrijke dieren zijn er te spotten, zoals reigers, roofvogels, reeën, dassen en fazanten. 

Hier op ons landgoed wordt ook al het lekkers uit de schatkist van moeder natuur verwerkt. Alleen het beste van biologische groenten en fruit worden bij ons verwerkt tot groentesappen. Onze biologische groenten zijn van het seizoen en bij voorkeur van Nederlandse bodem. Vrij van pesticiden en kunstmest en boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. Geen moeilijke toevoegingen of middelen maar puur, vers en eerlijk. What you see is what you get! Precies wat je nodig hebt en dat proef je.

Nieuwsgierig geworden naar onze plek? 
Je bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen en het zelf te ervaren.