100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Friends of our Blends

Friends of our Blends

Marc Lubach

Marc Lubach is topkapper en -visagist en werkzaam voor televisie, magazines, shoots en couture shows. Daarnaast is hij beauty editor bij Talkies Magazine Nederland, geeft hij workshops én heeft hij zijn eigen salon in Enschede. Pestana Amsterdam Riverside opende onlangs Marc Lubach Spa. Deze wordt gerund door Marc Lubach.
Voor Marc Lubach hebben we 2 speciale juices ontwikkeld: Marc Lubach Summer en Marc Lubach Autumn.

Samantha van Doorn

A-klasse kickbokskampioen Samantha heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst in en rondom de kickbokswereld. Niet alleen is zij al jaren actief als professioneel vechtster, ook is zij een zeer ervaren docente met betrekking tot boksen, kickboksen en conditietrainingen.

"Ik wil Blend New Day bedanken voor jullie goede zorg en heeeeeerlijke slowjuices. Ik ga zeker iedereen Blend New Day adviseren. Wat een merk, goede service en het belangrijkste ze motiveren je tijdens de detox sapkuur!"

Michelle Agerbeek

Michelle is een social influencer in de beauty en fashion wereld. Met ruim 106.000 volgers op Instagram laat ze de laatste fashion trends zien. Dagelijks geeft ze een inkijkje in haar persoonlijke leven.
"Door keihard te werken in de sportschool en de detox kuur van Blend New Day, verloor ik 6,5 kg. Het beste wat mij ooit is overkomen. Ik ben trots op mezelf, trots op mijn lichaam en super blij dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik wil mijn personal trainers van ViMotion en Blend New Day hartelijk bedanken."

Lifebydo

Lifebydo is ambassadeur van Albert Heijn en social influencer.
"Fijne begeleiding van Blend New Day. Je hebt dagelijks app contact en er wordt gevraagd hoe het gaat. Als tip voor de knorrende maag kreeg ik bijvoorbeeld dat ik naast de sapkuur groentes en soepen mocht nuttigen, omdat iedere spijsvertering anders is. De handleiding die je per mail toegestuurd krijgt zit ook vol met tips en weetjes. Al met al een fijne ervaring met deze detox."

Actually Anna

Annaleid is actief beauty en lifestyle blogster en vlogsters. Ze is oud topturnster, waardoor voeding, health en sport haar erg interesseert. 
“Ik vond de Bio Detox van Blend New Day een geweldige ervaring! De detox zorgt echt voor een totale reiniging van je lichaam. Het is een echte aanrader als je je slechte eetgewoontes wilt doorbreken of als je je lichaam wilt resetten.”

Pearls and Stripes

Pearlsandstripes.nl, Marloes Groeneveld, is ontstaan vanuit haar schrijvershart en passie voor mode, beauty en accessoires.
“Ik heb ’t volgehouden en daar ben ik blij mee! De detox van Blend New Day zorgt ervoor dat ik mij inderdaad energieker voel, ben afgevallen, een plattere buik heb, geen opgeblazen gevoel meer heb. En het voelt lekker schoon vanbinnen. De sapjes vond ik bijna allemaal lekker. De sapjes gingen mij totaal niet tegenstaan. Ze zijn gewoon lekker en ik mis ze nu zelfs. Gewoon af en toe, als tussendoortje om genoeg groenten, eiwitten en dergelijke binnen te krijgen.”

Mum.things

Dzanella is een platform aan het opzetten om mensen te motiveren en te inspireren: NXT Focus. Ze wil mensen inspireren en ze helpen het beste uit zichzelf te halen. Ze vindt dat iedereen moet doen waar hij/zij gelukkig van wordt.

"De Bio Detox (11 dagen traject) was niet altijd even makkelijk, maar ik ben erg tevreden. Ik heb meer energie, verloor 3 kg en mijn huid straalt. Ik kan iedereen de detox van Blend New Day aanraden. Ik ga regelmatig een detox doen. Dankjewel Blend New Day"  

Rony Louanne

Rony is artiest, blogger, danser en social media influencer. Ze zit in de girlband GRLBND (bekend van het SBS6 tv programma The Next Boy/Girl Band). Ze wil er graag altijd fit/afgetraind uit te zien.