100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Fitness

Fitness

fitnessclubs-sportschool-slow-juices

Fitness & Sport

Een investering in jouw gezondheid én in de gezondheid van jouw klanten

Wij hebben als missie om gezond leven voor iedereen een stukje makkelijker te maken. De gezonde slow juices en sapkuren van Blend New Day worden meer en meer door fitnessclubs, sportscholen en voedingsdeskundigen geadviseerd. Elke slow juice bevat maar liefst 400 gram biologische groenten en fruit.

Win-Win
Om op de behoeften van de veeleisende sporter en fitnesser in te spelen is het belangrijk om meerwaarde te bieden. Persoonlijke begeleiding en beleving is een must. Als eigenaar van een fitnessclub of sportschool kun jij meerwaarde bieden aan al jouw klanten, door een samenwerking met ons aan te gaan. Jij weet als geen ander dat er behoefte is aan een gezonde levensstijl, in combinatie met sporten, fitness en er mooi uit willen zien.

Wil jij ook meer focus op een gezonde lifestyle?
Wij bieden slow juices in boxes en detox sapkuren aan, in de meest pure vorm. Wij garanderen de beste producten met de kracht van de natuur, voor een gezonde lifestyle. 100% biologisch, zonder enige toevoegingen. Bij Blend New Day zeggen we niet graag nee. Met passie en onze nuchtere aanpak werken we graag samen met enthousiaste fitness ondernemers.


Blend New Day in jouw fitnessclub of sportschool ?
Meer informatie over onze producten, de mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen met jouw vragen: 085-2737447 


Reeds verkrijgbaar bij:

  • Crossfit Zutphen
  • ViMotion Personal Training Club Enschede/Boekelo
  • Sportschool Makoto Gym Oldenzaal
  • NSPT Personal Training Nunspeet
  • [Uw Sportschool]

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht om kennis te maken of stel je vraag!
We nemen op werkdagen zsm contact met je op.

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)