100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Beauty

Beauty

beauty-slowjuice-blend-new-day

Health, Lifestyle & Happiness

Als beauty professional ga jij natuurlijk een stap verder dan alleen uiterlijke verzorging. Onze huid is het grootste orgaan, daarom is het heel logisch dat het effect van gezonde voeding daar ook als eerste zichtbaar is! Gezonde voeding vermindert een droge huid, rimpelvorming maar ook acné en rosacea. Als huidspecialist wil jij je klanten daarom ook helpen met gezonde voeding!

Ons aanbod
Blend New Day biedt een totaalpakket voor de beauty professional. Wij zijn daarmee de enige aanbieder in Nederland met zo’n uitgebreid aanbod aan biologische producten die allemaal door onszelf op een ambachtelijke manier worden gemaakt.  

Met onze training, promoties en ondersteuning op social media bieden wij jou de mogelijkheid je te onderscheiden van je collega's en het verschil te maken voor de klant! Daarnaast leveren we jouw salon de kennis en kunde mbt gezonde voeding in relatie tot de huid. Vraag ons samenwerkingsvoorstel aan voor meer informatie.

Kennissessie;
Deze sessie biedt je tools en kennis hoe je je klanten zo goed mogelijk kunt adviseren en begeleiden t.a.v. voeding in relatie tot de huid. Onze kennis is o.a. gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer.

In het startpakket ontvang je naast een mix box van 24 verschillende juices, een detox kuur om zelf de positieve effecten te ervaren van het drinken van slowjuices. Voordelen zoals meer energie, een mooiere huid, een stabiele bloedsuikerspiegel en een paar kilo’tjes minder.  Daarnaast zorgen wij voor een uitgekiend pakket aan PR materialen en kant-en klare campagnes voor social media marketing m.b.t. facebook en instagram. 

Biologische slowjuices en kuren (coldpressed)
Wij hebben verschillende uitgebalanceerde biologische slowjuice kuren ontwikkeld, voor een fit, vitaal en krachtig lichaam met een mooie huid. Dè manier om de klant een start te laten maken met een nieuwe healthy lifestyle. Onze juices zitten, door het speciale proces van persen en invriezen, boordevol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en enzymen.

  • Onze juices bevatten per flesje minimaal 400 gram groenten en fruit
  • Onze juices, soepen, shots en amandelmek zijn allemaal 100% biologisch (SKAL gecertificeerd) en bevatten daardoor veel meer voedingsstoffen
  • Tevens zijn al onze producten vrij van gluten en lactose en zijn ze goed in te passen in een veganistische leefstijl
De detox sapkuren zijn voorzien van een mooie glossy manual, met daarin alle informatie over de detox. Een dagindeling voor alle dagen gedurende de kuur, gezonde recepten voor tijdens de op- en afbouw dagen, daarnaast nog leuke weetjes en tips t.a.v. voeding. Al met al een manual om te bewaren! Mocht jouw klant dagelijks een juice willen drinken als onderhoud, dan is dit ook mogelijk. We bieden hiervoor een makkelijk abonnement aan waarbij de klant maandelijks 24 juices diepgevroren thuis ontvangt.

Ontzorgen
Je hoeft niets op voorraad te houden, wij verzorgen de gehele verzending van ons tot aan de deur van de klant. Je kunt zelf makkelijk inloggen op onze site en de bestelling voor jouw klant plaatsen, wij zorgen voor de verdere afhandeling, waarbij de klant via mail een track en trace code ontvangt en haar pakket kan volgen.

Wij hebben als missie om gezond leven voor iedereen een stukje makkelijker te maken.
Help jij mee?


Blend New Day in jouw beautysalon?
Meer informatie over onze producten, de mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen met jouw vragen: 085-2737447 

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht om kennis te maken of stel je vraag!
We nemen op werkdagen zsm contact met je op.

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)