Waarom Blend New Day?
Wij bieden een totaal pakket voor de professional en zijn daarmee de enige aanbieder in Nederland met zo’n uitgebreid aanbod aan biologische producten die allemaal door onszelf op een ambachtelijke manier worden gemaakt. Met onze trainingen, promoties en ondersteuning op social media bieden wij jou de mogelijkheid je te onderscheiden van je collega’s en het verschil te maken voor de klant!

Health, Lifestyle & Happiness
Wij hebben als missie om gezond leven voor iedereen een stukje makkelijker te maken. De gezonde slow juices en sapkuren van Blend New Day worden meer en meer door schoonheidssalons, fitnessclubs, sportscholen en voedingsdeskundigen geadviseerd. Elke slow juice bevat maar liefst 400 gram biologische groenten en fruit. 

Gezonde voeding
Gezonde en natuurlijke voeding is een niet meer weg te denken belangrijk onderdeel in onze uiterlijke verzorging. De huid is immers de weerspiegeling van onze inwendige gezondheid. Gezonde gevarieerde voeding met daarin aandacht voor veel groenten is een van de belangrijkste pijlers voor een mooie, gezonde stralende huid en een krachtig lichaam. Dagelijks veel (400 gram) gevarieerde groente eten lukt niet iedereen elke dag, terwijl het zo veel gezondheidsvoordelen oplevert èn het tegelijkertijd ook weer een gezonder leven stimuleert.

Wij hebben een uitgebalanceerde detox kuur ontwikkeld met alleen maar gezonde ingrediënten. De speciale samenstelling zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen en activeert vertverbranding. Daardoor verlies je gewicht, krijg je meer energie en voel je je fitter. Huid, nagels en haren zullen hierdoor ook in conditie vooruit gaan. 

Meer weten? stuur ons dan een mail info@blendnewday.nl of bel 085-2737447

Stel je vraag