100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Samenwerken

Samenwerken

Waarom Blend New Day
Wij bieden een totaal pakket voor de professional en zijn daarmee de enige aanbieder in Nederland met zo’n uitgebreid aanbod aan biologische producten die allemaal door onszelf op een ambachtelijke manier worden gemaakt. Met onze trainingen, promoties en ondersteuning op social media bieden wij jou de mogelijkheid je te onderscheiden van je collega's en het verschil te maken voor de klant!

Health, Lifestyle & Happiness

Wij hebben als missie om gezond leven voor iedereen een stukje makkelijker te maken. De gezonde slow juices en sapkuren van Blend New Day worden meer en meer door schoonheidssalons, fitnessclubs, sportscholen en voedingsdeskundigen geadviseerd. Elke slow juice bevat maar liefst 400 gram biologische groenten en fruit. 

Gezonde voeding
Gezonde en natuurlijke voeding is een niet meer weg te denken belangrijk onderdeel in onze uiterlijke verzorging. De huid is immers de weerspiegeling van onze inwendige gezondheid. Gezonde gevarieerde voeding met daarin aandacht voor veel groenten is een van de belangrijkste pijlers voor een mooie, gezonde stralende huid en een krachtig lichaam. Dagelijks veel (400 gram) gevarieerde groente eten lukt niet iedereen elke dag, terwijl het zo veel gezondheidsvoordelen oplevert èn het tegelijkertijd ook weer een gezonder leven stimuleert.

Jij kunt als beauty en fitness professional hierbij helpen door een kickstart aan te bieden middels onze uitgebalanceerde detox kuur. Het lichaam wordt weer gevoed met alleen de allerbeste voedingsstoffen.

“Take care of your body, it’s the only place you have to live in”

Blend New Day ook in jouw fitnessclub, sportschool of beautysalon?

Meer informatie over onze producten, de mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen met jouw vragen: 085-2737447 

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht om kennis te maken of stel je vraag!
We nemen op werkdagen zsm contact met je op.

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)