100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Over ons

Over ons

Wij zijn Daniel en Brenda ten Vergert en we wonen met onze drie kinderen en twee honden middenin de natuur. We houden van lekker en gezond eten.

Al enige tijd gebruiken wij de slowjuicer in onze keuken om hier heerlijke gezonde juices mee te maken. Ideaal wanneer je beiden een drukke baan hebt en je de ochtend kunt beginnen met een glas goedgevulde groentecocktail. Op deze manier hebben de kinderen en wij onze vitaminen al binnen terwijl de dag nog moet beginnen! Wij hebben dan ook als missie om gezond leven voor iedereen een stukje makkelijker te maken. Elke juice bevat 400 gram biologische groenten en fruit. Doordat wij ze direct na het juicen invriezen heb je voor elk moment van de dag een heerlijk cocktail voor het grijpen. Voordeel is dat ook nog eens iedereen z'n eigen juice kan kiezen. 

We hebben met z'n allen inmiddels heel veel recepten uitgeprobeerd en her en der zijn ook eigen recepten tot stand gekomen. Voor ons zijn dit de lekkerste biologische groente cocktails. Voor elk wat wils! Om je keuze iets makkelijker te maken hebben we onze juices verdeeld in 3 varianten:

Sweet Juice een combinatie van sappig fruit en verse groenten

Full Juice vooral verse groenten, afgemaakt met een beetje fruit

Pure Juice verschillende verse groenten in een smaakvolle combinatie

Marc Lubach en Blend New Day hebben beiden Twentse roots. Het contact ontstond spontaan tijdens een fashion event bij House of Snobs in Enschede. Daar presenteerden wij onze verschillende juices en Marc was direct enthousiast. Al pratende met elkaar ontstond daar het idee van Marc om een juice samen te stellen specifiek gericht op beauty & skin. Door onze gezamenlijke deskundigheid zijn er inmiddels al twee prachtige juices ontstaan met heerlijke ingrediënten die bij dragen aan een gezonde huid- en haarstructuur.