100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Over ons

Over ons

happy blend new day slowjuice

Even voorstellen
Wij zijn Daniel en Brenda ten Vergert en we wonen met onze drie kinderen en twee honden middenin de natuur. Daarnaast hebben we varkens, kippen, kalkoenen en koeien om ons huis lopen. 

We houden van lekker en gezond eten.

Al jaren gebruiken wij de slowjuicer in onze keuken om hier heerlijke gezonde juices mee te maken. Ideaal wanneer je allebei een drukke baan hebt en de ochtend kan beginnen met een glas goedgevulde cocktail van groenten (slowjuices). Op deze manier hebben zowel de kinderen als wij zelf onze vitaminen al binnen terwijl de dag nog moet beginnen! Wij persen met behulp van een slowjuicer alle groenten rauw en het liefst ongeschild. Onder de schil zitten namelijk bepaalde antioxidanten die je nergens anders in de vrucht terug kunt vinden. Hierdoor krijg je echt een vitamine boost wanneer je onze biologische slowjuices drinkt. 

Gezond leven
Gezond leven is trendy en heeft het ‘geiten-wollen-sokken imago’ allang van zich afgeschud.
Veel mensen weten dat zo puur en gezond mogelijk eten de meeste voordelen oplevert voor je lijf én je huid.

Missie
Hoe kunnen we nu ‘zo puur en gezond mogelijk eten’ in ons drukke bestaan?
Hier komt ook onze missie uit voort:

❤︎ wij maken gezond leven makkelijk ❤︎


Bij een sociaal leven horen ook feestjes, borrels en verjaardagen, ook heel belangrijk voor je welzijn. De volgende dag is dan gewoon weer even een balansdag. Weer de puntjes op de 'i' zetten qua voeding door middel van het drinken van bijvoorbeeld onze heerlijke juices. Lekker makkelijk èn toch gezond!

Gezonde voeding en natuur speelt binnen ons gezin een belangrijke rol. Het hebben van een eigen moestuin, onze eigen dieren om huis heen die zorgen voor vlees en eieren. Daardoor is ook de slowjuicer een grote rol gaan spelen binnen ons gezinsleven.

Hoe fijn om het begin van de dag te starten met een glas vers sap van groenten en fruit, waarin ruim 400 gram groenten is verwerkt. Onze 3 kinderen juicen zelf ook hun geliefde sappen, zo hebben we samen een heleboel recepten uitgeprobeerd èn zijn er eigen recepten tot stand gekomen. We hebben door de jaren heen een ruim aanbod aan juices, maar inmiddels ook aan soepen, shots en amandelmelk, zo is er voor elk wat wils. Alles wordt door onszelf op ambachtelijke wijze gemaakt met heel veel liefde en respect voor de natuur.

brenda en daniel ten vergert

Al onze kennis hebben we opgedaan door veel over voeding te lezen, ervaring, maar ook de studie van Brenda in de orthomoleculaire voedingsleer is van grote toegevoegde waarde. Dit alles samen maakt dat wij een totaal aanbod kunnen leveren, niet alleen met onze producten maar ook met onze kennis over voeding en wat het met je lichaam doet.

Voeding is namelijk niet alleen brandstof voor ons lijf, maar het gaat er ook om welke combinaties van voeding zorgen voor een optimale vertering zodat al onze lichaamscellen zo goed mogelijk worden voorzien van de juiste hoeveelheden voedingsstoffen.

Daarnaast is het zo dat ons huidige voedsel niet meer de kwaliteit heeft van vroeger. Daar waar vroeger ons groente en fruit werd verbouwd op een rijke bodem, wordt het tegenwoordig verbouwd op glaswol. Groenten en fruit staan niet meer in de volle grond, dit heeft alles te maken met het feit dat we het graag zo snel mogelijk zien opgroeien zonder allerlei ziektes en zo goedkoop mogelijk. Dit gaat alles ten koste van ‘van nature’ rijke voeding en dus ook ten koste van de o zo belangrijke voedingswaarden. Je moet tegenwoordig heel wat meer groenten en fruit eten om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen dan een eeuw geleden.
Om deze reden kiezen wij ook heel bewust voor biologisch geteelde groenten en fruit, zonder tussenkomst van allerlei pesticiden en bestrijdingsmiddelen èn met meer voedingswaarde. In onze flesjes zit meer dan 400 gram groenten en fruit. We gaan voor kwaliteit en dus ook voor groenten en fruit met het SKAL keurmerk.

Tegenwoordig wordt al ons voedsel in de levensmiddelenindustrie dusdanig bewerkt, waarbij allerlei stoffen worden verwijderd of juist toegevoegd zodat het ‘arme’ producten zijn geworden en niet meer van toegevoegde waarde zijn voor ons lijf en zelfs ziekten kunnen veroorzaken. Omgevingsinvloeden zoals fijnstof, gebruik van chemische middelen, luchtvervuiling, etc zorgen ook voor veel toxische stoffen in ons lichaam.

Een uitgebalanceerde detox kuur ondersteunt het lichaam bij het afbreken en afvoeren van schadelijke stoffen.

Daarbij is het tegelijk een kickstart voor het aanmeten van een gezondere leefstijl.

Een leefstijl waarbij je blij bent met jezelf en daarom ook goed voor je lijf en je huid zorgt, zodat je mooi oud kunt worden, van binnen en van buiten! 


❤︎ A healthy outside starts from the inside!❤︎ 

Marc Lubach blend new day

Samenwerking
Marc Lubach en Blend New Day hebben beiden Twentse roots. Het contact ontstond spontaan tijdens een fashion event bij House of Snobs in Enschede. Daar presenteerden wij onze verschillende juices en Marc was direct enthousiast. Al pratende met elkaar ontstond daar het idee van Marc om een juice samen te stellen specifiek gericht op beauty & skin. Door onze gezamenlijke deskundigheid zijn er inmiddels al twee prachtige juices en 1 beauty shot met spirulina ontstaan met heerlijke ingrediënten die bij dragen aan een gezonde huid- en haarstructuur.