100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Slow Juices pakketten

Slow juice is vers, koudgeperst sap (cold pressed juice). Ook wel levend sap genoemd. Met onze slow juicer maken we heerlijke en gezonde slow juices. Ook blijven met een slow juicer goede voedingsstoffen behouden. Terwijl ze bij bakken of koken verloren gaan. Het betekent dat er verse groenten en fruit gebruikt zijn en dat het sap niet gepasteuriseerd (verhit) is, waardoor het nog levende enzymen bevat. Juicen is een snelle manier om een gezonde dosis fruit en groenten binnen te krijgen, met alle vitamines, mineralen en enzymen, die je nodig hebt. Super goed dus! Er zijn enorm veel redenen om slow juices te drinken: het is gezond, het geeft je energie, je weerstand verbeterd, goed voor je huid en haar en nog veel meer.
We weten uit eigen ervaring dat het je welzijn positief beïnvloedt. Jij wordt er gewoon een stukje blijer van. Alleen al met een flesje slow juice krijg je veel voedingsstoffen binnen. Het drinken van slow juices is een gezonde, verfrissende en snelle manier om jouw dagelijkse portie vezels, vitamines en mineralen binnen te krijgen. Onze slow juices bevatten maar liefst 400 gram pure groenten en fruit. Precies wat jij nodig hebt!

We hebben onze slow juices verdeeld in 3 varianten: Sweet Juice is een combinatie van sappig fruit en verse groenten, Full Juice zijn vooral verse groenten, afgemaakt met een beetje fruit en Pure Juice zijn verschillende verse groenten in een smaakvolle combinatie.

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)