100% biologisch
Eet bewust, voel je goed
Gratis thuis bezorgd
100% biologisch
Eet bewust, voel je goed

Ontdek de kracht van groentesappen!

biologische-groentesappen-blend-new-day

Groentesappen uit de slowjuicer zijn lekker en gezond

​Alleen het beste van biologische groenten en fruit worden door ons met de hand geperst met behulp van onze slowjuicer. Onze Angel slowjuicer is volledig van roestvrij staal gemaakt en past een kneuzende, malende en persende handeling toe op de groenten en fruit. Vergelijkbaar met wanneer jezelf kauwt op het eten. Op deze manier blijven vitaminen, voedingsstoffen en enzymen beter behouden. Het resultaat? 'Levend sap' dat bol staat van allerlei belangrijke voedingsstoffen. Groentesappen = Precies wat jij nodig hebt.

Waarom zijn groentesappen ( slow juices ) nu zo gezond?
​Ontdek nu en leer alles over de vele voordelen van 100% verse biologische groentesappen.

Levende groentesappen voor een energiek lichaam

Verse producten als groenten en fruit zijn altijd goed voor ons lichaam en zou je dagelijks binnen moeten krijgen in veel verschillende variaties tijdens je ontbijt, lunch en diner. Maar doordat iedereen het altijd zo druk heeft schiet dit er nog wel eens bij in! We nemen dan makkelijk bewerkte, calorierijke en voedingsstof arme producten in. Door het gebrek aan belangrijke gezonde voedingsstoffen voelen we ons minder energiek dan we ons eigenlijk zouden willen voelen. Daarbij is suiker erg verslavend en hebben we nog meer behoefte aan suikerrijke voeding waardoor we ons nog minder energiek voelen. Een vicieuze cirkel dus.

Maar het lichaam kan zich vernieuwen en herstellen als het wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. Wij persen met onze angel juicer op een langzame manier alle rauwe groenten en fruit, vandaar de naam coldpressed slowjuice. Door deze speciale manier van persen blijven er nog meer voedingsstoffen behouden. Wij persen alle groenten rauw en het liefst ongeschild. Hierdoor krijg je echt een vitamine boost wanneer je ons sap drinkt. 

Ons lichaam kan namelijk op deze manier makkelijk alle benodigde voedingsttoffen en vitaminen opnemen zonder het spijsverteringsstelsel teveel te belasten. De vezels zijn namelijk al verwijderd. Vloeibare voedingsstoffen worden sneller verteerd en geabsorbeerd, waardoor je de positieve gevolgen van het drinken van groentesappen  (ook wel slow juices genoemd) meteen voelt. Het drinken van groentesappen heeft invloed op elk aspect van de spijsvertering: van de afbraak van de voeding in de maag tot een betere opname van voedingsstoffen in de cellen en zelfs een snellere afvoer van toxines en afvalstoffen door de darmen, de nieren en de huid.

​​Wist jij dit over groentesappen?

​Dat ons lichaam een geoliede machine wordt, als we regelmatig groente- en fruitsappen drinken? Als je verse groentesappen drinkt, dan komt ± 95% van de voedingswaarde van de groente of het fruit meteen in de bloedstroom van je lichaam terecht. De broodnodige vitaminen en mineralen kunnen dan meteen hun werk doen, zonder dat er iets verloren gaat. Door minstens een paar weken regelmatig groentesappen te drinken, heeft dat zichtbare en voelbare positieve gevolgen. De extra voedingsstoffen in groente- en fruitsappen zullen je alleen maar gezonder maken. 
Dat wil jij toch ook?

Dé voordelen van verse groentesappen:

✅ Helpen jou gezonder te blijven
✅ Helpen jou om je fitter te voelen
✅ Gezonde smaakvolle groentesappen drinken, daar word jij gewoon blijer van
✅ Makkelijk (slecht 1 flesje per dag)
✅ Minder verlangen naar (ongezond) eten
✅ Een betere nachtrust
✅ Verliezen van overtollig lichaamsvet 
✅ Een jongere en stralende huid
✅ Een betere pH
✅ Helderder ogen
✅ Vertraagde veroudering
✅ Betere genezing en herstel
✅ Ontgifting van de cellen en detox
✅ Groentesappen, geven jou een energieboost!De inkoop van biologische groenten en fruit

Wij kiezen voor biologische groenten en fruit, omdat biologische groenten en fruit je lichaam én de aarde schoon houdt. 
We kopen onze biologische groenten en fruit in bij De Zaai-ster

biologisch-keurmerk-blend-new-day

De Zaai-Ster is een groothandel in biologische verswaren, met een idealistisch gedachtegoed.
Tevens mogen we het Europees biologisch keurmerk voeren.

Biologische groenten en fruit zijn vrij van pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere chemische producten. Bij het slow juice proces gebruik je vaak de hele vrucht of groente gebruikt (dus ook de schil). Anders werk je dus een concentratie aan pesticiden naar binnen. 100% biologisch, daar ligt de kracht van onze gezonde groentesappen. 

Het is onze missie om gezond leven een stuk makkelijk te maken.

Onze producten: slow juices - detox sappen - soepen Groene energie uit zon en wind

Blend New Day staat voor gezondheid en daar hoort Pure Energie natuurlijk ook bij!
Wij produceren onze verse rauwe biologische slowjuices met 100% groene stroom. pure_energie_groene_stroom_mvo_blend_new_day